Νέα

Νέες Θήκες Galaxy S23 Ultra

Ξεκίνησε η κυκλοφορία του Galaxy S23 Ultra, ενός flagship τηλεφώνου με premium χαρακτηριστικά. Φυσικά και είναι ακριβό και πολύτιμο, οπότε σίγουρα θα σκέφτεστε τη νέα σας θήκη, Εμείς στο WH EVK έχουμε κάποιες συμβουλές για τη νέα σας θήκη. Πάμε λοιπόν!

Υλικό κατασκευής

Η θήκη είναι καλό να είναι κατασκευασμένη απο υλικά υψηλής ποιότητας, γιατί για παράδειγμα το εύκαμπτο πλαίσιο (πχ. από TPU) θα προστατεύει τέλεια από κραδασμούς και πτώσεις, ενώ η σκληρή πλάτη από (πχ. από πολυανθρακικό υλικό) θα προστατεύσει το τηλέφωνό σας από γρατσουνιές.

Εμφάνιση

Ένα κλασικό, φινίρισμα θα δώσει στο smartphone σας μια μοναδική εμφάνιση, ενώ οι ελαφρώς ανασηκωμένες άκρες του περιβλήματος γύρω από την κάμερα και την οθόνη προστατεύει από ζημιές. Θα πρέπει να μην καλύπτει η νέα σας τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου και έτσι θα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της συσκευής.

nillkin_camshield_pro_back_cover_plastiko_mayro_galaxy_s23_ultra_6

Εργονομία

Είναι σημαντικό η θήκη να επιτρέπει όλες τις λειτουργίες του κινητού να είναι προσβάσιμες με ευκολία όπως πχ to Stylus. Θα πρέπει να μην καλύπτει η νέα σας τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου και έτσι θα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της συσκευής.

Νέες Θήκες 2023 Galaxy S23 Ultra

Προστατέψτε τo αγαπημένο σας Samsung Galaxy S23 Ultra και διατηρήστε το στην αρχική του κατάσταση, με μια κομψή διάφανη θήκη.

Κάνε τη συσκευή σου να αντέξει στο χρόνο με μία θήκη στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Προστάτεψε το κινητό σου από χτυπήματα και γρατζουνιές. Αγόρασε τη νέα σου θήκη για το υπέροχο Galaxy S23 Ultra σου τώρα!