Νέα

Ασφαλείς πληρωμές με SSL Positive EV 256bit με TLS 1.3

Ασφαλείς πληρωμές με SSL Positive EV 256bit

Για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο Sectigo® Comodo SSL Positive Extended Validation (EV), με κρυπτογράφηση 256bit με TLS 1.3, έτσι τα στοιχεία της κάρτας σου είναι πάντα ασφαλή. Ο όρος Extended validation (Εκτεταμένη επικύρωση) είναι σήμα κατατεθέν για Υψηλή ασφάλεια πληροφοριών & γενικότερα υψηλή προστασία στη μεταφορά δεδομένων βάσει της Εκτεταμένης επικύρωσης. Πιστοποιείται ότι το domain name συνδέεται άμεσα με την εταιρία προστατεύοντας παράλληλα τον χρήστη από επιθέσεις phishing.

SSL-Verified-icon_WH WAREHOUSE EVK
Ασφαλείς αγορές με

SSL Technology

Αναλυτικά

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η WH WAREHOUSE EVK (wh-evk.gr) χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένο περιβάλλον και τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του Internet, σε παγκόσμια κλίμακα.

Η WH WAREHOUSE EVK (wh-evk.gr) διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας Comodo SSL Positive Extended validation (EV), με κρυπτογράφηση 256bit με TLS 1.3, έτσι τα στοιχεία της κάρτας σου είναι πάντα ασφαλή, από μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία (Comodo – Sectigo®) ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω Internet, που την εμπιστεύονται εταιρίες όπως η Apple, η Amazon και η Microsoft.

Ο όρος Extended validation (Εκτεταμένη επικύρωση) είναι σήμα κατατεθέν για Υψηλή ασφάλεια πληροφοριών & γενικότερα υψηλή προστασία στη μεταφορά δεδομένων βάσει της Εκτεταμένης επικύρωσης. Πιστοποιείται ότι το domain name συνδέεται άμεσα με την εταιρία προστατεύοντας παράλληλα τον χρήστη από επιθέσεις phishing.

Kάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα της WH WAREHOUSE EVK (wh-evk.gr) καθώς επίσης και όταν πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζεται ένα «λουκετάκι» στο αριστερό μέρος της διεύθυνσης του περιηγητή, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.