Νέα

Το WH EVK φιλοξενείται σε ιδιόκτητο Cloud VPS Server

Ασφαλεία & ταχυτητα σε Ισχυρό Ελληνικό Datacenter (GR) και Dedicated Cloud VPS Server

Για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές το e-shop μας WH WAREHOUSE EVK φιλοξενείται σε ισχυρό ιδιόκτητο Cloud VPS Server που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο ιδιόκτητος Cloud VPS Server μας βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει επιδόσεις ρεκόρ με CPU 128 πυρήνων, 3 TB RAM και NvMe SSD, με Unmetered Bandwidth και Hardware & Network Uptime άνω του 99.95%.

Έτσι είστε πάντα ασφαλείς.

Γιατί είναι σημαντικός ο server και γενικότερα η φιλοξενία ενός e-shop;

1. Οι επισκέπτες εγκαταλείπουν ένα αργό e-shop

Σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες δεν επιθυμούν να μένουν σε ιστοσελίδες που χρειάζονται πολύ χρόνο για να φορτώσουν. Γνωρίζετε ότι αν ένα site χρειάζεται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για να φορτώσει, τότε οι πελάτες θα το εγκαταλείψουν και θα βρουν μία εναλλακτική λύση;

Η ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποσοστό μετατροπής. Φυσικά, εκτός από τη γενικότερη εμπειρία χρήστη, η ταχύτητα φόρτωσης παίζει σημαντικό ρόλο και στην οργανική κατάταξη στα αποτελέσματα Google.

2. Οι πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου δεν εμπιστεύονται μη ασφαλή e-shop και ιστοσελίδες

Οι καταναλωτές καθημερινά εκπαιδεύονται στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκτώντας μέρα με τη μέρα όλο και καλύτερη άποψη γύρω από την ασφάλεια που εκπέμπει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα πρέπει λοιπόν να παρέχεται στον πελάτη η κατάλληλη ασφάλεια ώστε να νιώσει άνετα να ολοκληρώσει την αγορά και να μοιραστεί τα στοιχεία του.

Τα πιστοποιητικά SSL (ή Secured Socket Layer), συνδέονται άμεσα με τη φιλοξενία e-shop. Είναι απαραίτητα για την κρυπτογράφιση δεδομένων και την ασφαλή μεταφορά τους. Κρατούν ασφαλή στοιχεία όπως δεδομένα από πληρωμές ή συναλλαγές. Είναι απαραίτητα για την πιστοποίηση ασφαλείας της ιστοσελίδας, κάτι που απασχολεί όλους τους υποψήφιους αγοραστές.

3. To downtime ιστοσελίδας δεν είναι ανεκτό σε καμία περίπτωση

Εάν η το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι προσβάσιμo στους πελάτες γιατί έχει ‘πέσει’, τότε προφανώς και δεν θα αγοράσουν τίποτα. Ακόμη κι αν η ιστοσελίδα είναι κάτω για μια μισή ή μία ώρα, αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα έσοδα. Φυσικά όλα αυτά εξαρτώνται από την ημέρα, τον όγκο πωλήσεων, την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας γενικότερα. Επίσης, αν αυτό συμβαίνει συχνά, θα επηρεάσει την φήμη του brand .

Το downtime ιστοσελίδας είναι εν μέρει αποδεκτό μόνο σε περιπτώσεις συντήρησης ή αναβαθμίσεων. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί οι πελάτες για την προγραμματισμένη εργασία.

4. Φιλοξενία eshop με πλήρη ασφάλεια

Οι ιστοσελίδες στο ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελούν συχνό στόχο κακόβουλων επιθέσεων. Ο λόγος είναι πως τα e-shops διαθέτουν πολλά ευαίσθητα δεδομένα, όπως αριθμούς χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης τραπεζών, στοιχεία χρήστη κλπ. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας συνήθως εξαρτάται το hosting το οποίο μπορεί να ευθύνεται για τυχόν επιθέσεις. Ειδικά όταν μοιράζεται κανείς έναν server με άλλα accounts και κάποιο από αυτά έχει κενά ασφαλείας ή έχει κολλήσει κάποιον ιό, μπορεί το πρόβλημα να μεταφερθεί και να χακαριστούν και άλλα e-shop.

Γι’ αυτό λοιπόν είναι σημαντικό ο πελάτης να γνωρίζει ότι βρίσκεται σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον και να πραγματοποιήσει τις αγορές του με ασφάλεια.