Νέα

Γλίτωσε χρήματα με αποστολή BOX NOW μόνο με 2€

ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

WH EVK & BOX NOW !

bn-badges-3-200x116

Παρέχουμε μια νέα ακόμα και για τα Ελληνικά Δεδομένα σε συνεργασία με τη BOX NOW. Πλέον οι παραδόσεις αλλάζουν και αντί να περιμένεις τον διανομέα της Courier στο σπίτι σου έχεις την δυνατότητα να παραλάβεις εσύ το δέμα σου, 24 ώρες το 24ώρο, όποια ώρα σε εξυπηρετεί από locker (θυρίδα) που βρίσκεται κοντά σου.

Η επιλογή αυτής της μεθόδου αποστολής αυξάνεται με μεγάλους ρυθμούς και όλο και περισσότεροι πελάτες μας το επιλέγουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την Box Now για παραλαβή της παραγγελίας τους αγγίζει το 100%.

Η BOX NOW έχει ήδη εγκαταστήσει 1200 Lockers και σχεδιάζεται πολύ γρήγορα ο διπλασιασμός τους. Καλύπτει απο την Άνοιξη του 2021, όπου οι υπηρεσίες της ξεκίνησαν στην Ελλάδα, το 85% της Ελληνικής Επικράτειας.

• Επιλέγεις να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα σου από ένα Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής της BoxNow που βρίσκεται κοντά σου.
• Με τη BoxNow μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου σύμφωνα με το δικό σου πρόγραμμα, 24/7.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και φέρουν την ένδειξη “Σε απόθεμα” είναι άμεσα διαθέσιμα προς αποστολή παρέχοντας την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας εντός 24 ωρών σε περιοχές της Ελλάδας και μέσα σε λίγες ώρες στην Αθήνα με τη BOX NOW! H εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από την ώρα και την ημέρα που θα καταχωρήσεις την παραγγελία σου και εμφανίζεται στη σελίδα του προϊόντος καθώς και στο ταμείο στον τρόπο αποστολής με BOX NOW.

Δεν περιμένεις, σε περιμένει!

Η BOX NOW είναι μια νέα γενιά ταχυμεταφορών που αναπτύσσει το μεγαλύτερο δίκτυο αυτόματων μηχανημάτων παραλαβής δεμάτων στην Ελλάδα (BOX NOW Lockers) που επιτρέπει στους πελάτες να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους εύκολα και γρήγορα όλο το 24ωρο. Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους και εύκολα προσβάσιμους όλο το 24ωρο. Λειτουργούν αποκλειστικά μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών. Το κόστος της αποστολής είναι μόλις 2.00 ευρώ.

How Is Magic Works

Πως λειτουργεί

1

Βήμα 1.

Επίλεξε την BOX NOW ως μέθοδο αποστολής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και διάλεξε την θυρίδα που σε εξυπηρετεί από τον χάρτη με τα σημεία εξυπηρέτησης.

Βρες ένα locker!

2

Βήμα 2.

Εντός 24 ωρών, λαμβάνεις ενημέρωση με SMS πως το δέμα σου βρίσκεται στην θυρίδα που έχεις επιλέξει. Για παραγγελίες εκτός Αττικής που καταχωρούνται Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 14:00, η παράδοση στην αντίστοιχη θυρίδα πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Εντόπισε το δέμα σου

3

Βήμα 3.

Στο SMS που σου έχει έρθει, αναγράφεται ένας κωδικός PIN. Μόλις φτάσεις στην θυρίδα, πληκτρολογείς τον κωδικό PIN, η θυρίδα σου ανοίγει αυτόματα και παραλαμβάνεις το δέμα σου. Το δέμα σου μπορεί να παραμείνει στην θυρίδα για 48 ώρες ενώ κατόπιν αιτήματος μπορείς να παρατείνεις την διάρκεια για ακόμα 24 ώρες.

Περισσότερα

1200+ Lockers διαθέσιμα 24/7 σε όλη την Ελλάδα.

 Μέσα σε λίγες ώρες εντός Αθήνας.
Εντός 24 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Διαθεσιμότητα 24/7.

Μπορείς να παραλάβεις τις παραγγελίες σου οποιαδήποτε ώρα και μέρα σε εξυπηρετεί. Η υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις την ελευθερία και τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας παράδοσης.

Σεβόμαστε το περιβάλλον.

Τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων λειτουργούν με 100% ηλιακή ενέργεια και δεν απαιτούν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

Επέστρεψε το πάλι με BOX NOW 24/7 από όλη την Ελλάδα.

Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες χρησιμοποιώντας τη BOX NOW. Για αγορές που έγιναν με BOX NOW, η επιστροφή των προϊόντων και πάλι με BOX NOW, είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ